2014. április 25., péntek

12. Életveszélyben a szerelemért



Sziasztok!
Egy újabb résszel jelentkezem, ami elég rövidre sikeredett, de lényeges!
Jó olvasást!
Puszi :*

- Gyerekesek vagytok! – ezzel a mondattal April sarkon fordult és futva menekült ki a stadionból.
London mindig is forgalmas nagyváros volt és az is lesz, míg világ a világ. A River Street-en egy fekete sport kocsi száguldozott. A zene, olyan hangosan szólt, hogy a felhúzott ablakon keresztül is tisztán lehetett hallani a szövegét: ,,A valóság tönkretette az életemet. Úgy érzem magam, mintha folyamatosan játszanék…”
A lány menekülés céljából az út másik túloldalára akart átjutni… Nem volt szerencséje… A szél az arcába fújta a haját, így semmit sem látott, csak egy kocsi dudálására figyelt fel, ami miatt megtorpant, majd még hallotta, ahogy hangos csikorgással az autó megáll… Ezután minden elsötétül körülötte...
Niall és Nathan egyből a lány után eredtek. Kifutottak utána az utcára... Minden egyes pillanatot a saját szemükkel láttak.
- April!!! – kiáltott fel Nathan, miközben látta, hogy a fekete AUDI éppen a kedvese felé hajt.
Az autónak sikerült megállnia, de mégis nagy volt az ütközet. April a szélvédőnek csapódott, mi által felrepedt a bőr a fején és elkezdett belőle ömleni a vér.
A két fiú a lányhoz sietett. Megtorpantak… Azt sem tudták, hogy hol áll a fejük. Nagyon meg voltak ijedve, mert egyikük se akarta, hogy valami baj legyen. A sofőr idővel kiszállt az autóból és magyarázkodásba kezdett. Senkit se érdekelt, hogy mit mondd, de legalább neki volt annyi esze, hogy mentőt hívott. A telefonálás ideje alatt, Niall levette a pulcsiját és a lány fejéhez nyomta az anyagot, hogy elállítsa a vérzést. Még ez előtt kitapintották a pulzusát, amit rendben találtak, így fellélegeztek, hogy nem halt meg.
A piros, nagy mentő autó hangos szirénázással érkezett meg pillanatokon belül. Az orvos kiszállt, hogy feltérképezze a helyzetet, majd a mentősök a kocsi hátuljából hordágyat vettek ki, mire ráfektették a lányt, majd visszahelyezték az autóba. A fiúk megkérték az orvost, hogy hadd mehessenek ők is velük, de az ellentmondással nem szálltak vitába. A járműben mindenki elhelyezkedett és már úton voltak a kórház fele. Az orvos megvizsgálta a sebesültet, majd infúziót kötött be az illetőnek. April abban a pillanatban a halálhoz vezető úton sétálgatott…
Nathan és Niall félre téve a veszekedésüket, taxit hívtak és ők is a kórház felé vették az irányt… Beérve a hatalmas épületbe a fertőtlenítő szag megcsapta az orrukat, amitől elkapta őket a hányinger. Nem foglalkoztak a rosszulléttel és a recepció felé vették az irányt.
- Az előbb behoztak ide egy sebesült lányt, April Sandford-ot, hol találjuk meg? – kérdezte remegő hangon Nathan.
- Most van a vizsgálóban. Kérem, nyugodjanak meg és foglaljanak helyet.
Megnyugodni? Ilyen helyzetben, amikor egy olyan lány van életveszélyben, aprócska figyelmetlenség miatt, aki még egy lénynek se tudna ártani, mert nem szeretné, hogy a túlvilágon kössön ki?!
Nathan leült a székre, arcát a kezébe temette és lábával dobolni kezdett. Nem csak a lábát nem tudta leállítani, hanem a szívét sem. Félelem és aggodalom járt át az egész testét. Nem akarta elveszíteni azt a lányt, akit csak most kapott vissza és nagyon-nagyon szereti. Sőt! Szerelmes belé…
- Niall! – ránézett a fel-le sétáló szőke fiúra. – Mondd, hogy nem lesz semmi baja!
- Fogalmam sincs!
Nathan szemébe a könnyek kezdtek gyűlni, de erőt vett magának, amikor az orvos kijött a vizsgáló teremből.
- Doktor úr! – szólította meg Niall. – Hogy van April?
- Sajnálom uraim, de April…

1 megjegyzés:

  1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm


    VálaszTörlés