2014. augusztus 6., szerda

Fejlécverseny eredményhirdetés

A fejléceket nem kategória szerint díjaztam. Úgy választottam ki őket, hogy én melyik fejlécet tennem a blogomban.
Nagyon szépen köszönöm, hogy jelentkeztetek és vettétek a fáradságot, hogy elkészítsétek.
Mindenki nagyon szép munkákat küldött be! Néhol vacilláltam, hogy hányadik helyet is érdemel.
Akkor most pedig jöjjön az eredményhirdetés:

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Beküldött fejlécek:

2 megjegyzés:

 1. Drága Dorina!
  Köszönöm szépen a 2.helyezést.
  Ölel, Debi

  VálaszTörlés
 2. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm


  VálaszTörlés